Equip

Experiència i professionalitat al servei dels pacients

Un equip de cirurgians de reconegut prestigi i altament especialitzat en cirurgia de maluc i genoll.

El principal objectiu és garantir una alta qualitat assistencial, sensible a les necessitats de cada pacient. L’atenció personalitzada, en què preval la relació metge-pacient, és la que permet millorar el diagnòstic, donar un enfocament integral als tractaments i resoldre les patologies de manera eficaç.

Els nostres professionals utilitzen sempre  tècniques quirúrgiques avançades i mínimament invasives per millorar els resultats, minimitzar possibles seqüeles i escurçar el temps de recuperació.

Dr. GUILLEM BORI

Director de l’Institut Bori
Núm. de col·legiat: 36629

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2001, disposa d’una llarga experiència en cirurgia de maluc i genoll (pròtesi de maluc i genoll, recanvi de pròtesi i infecció de pròtesi). Desenvolupa la seva activitat professional al Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l’Hospital Clínic de Barcelona.

Durant la seva trajectòria professional de més de 20 anys, ha implantat més de 1.500 pròtesis, i ha combinat sempre aquesta experiència professional amb una dilatada formació acadèmica i investigadora, que ha estat premiada en nombroses ocasions.

A escala nacional, ha destacat per ser el responsable de l’acreditació i posterior coordinació d’una Unitat de Referència Nacional (CSUR) acreditada pel Ministeri de Sanitat a l’Hospital Clínic de Barcelona. A escala internacional, ha estat delegat d’Espanya de la societat científica European Bone and Joint Infection Society i s’ha format en un dels hospitals internacionals més prestigiosos, el Nuffield Orthopaedic Centre – Oxford University Hospitals.

Dra. ROSA BORI

Directora adjunta de l’Institut Bori
Núm. de col·legiada: 19977

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona l’any 1983, acumula una experiència de més de 25 anys en artroscòpia (genoll, maluc i espatlla). Desenvolupa la seva activitat professional al Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l’Hospital Clínic de Barcelona.

La seva trajectòria ha estat reconeguda amb la concessió de diversos premis com el Premi al professional mèdic amb major nombre d’agraïments de pacients concedit l’any 2010 i el 2013.

A escala nacional, va rebre el Premi a l’Excel·lència Professional l’any 2016, atorgat pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB). Aquest premi es concedeix als metges catalans que han destacat per la seva excel·lència, recorregut professional, honestedat, compromís, altruisme i integritat.

Tractem els pacients com voldríem ser tractats nosaltres