Conferència “Realitats i mites sobre les pròtesis de genoll i maluc”

El passat 26 d’abril, el Dr. Guillem Bori va realitzar una conferència sobre pròtesis de genoll i maluc a l’Aula d’extensió Universitària Gent Gran d’Osona.

En la conferencia, que va tenir lloc a l’Atlàntida, Centre d’Arts Escèniques d’Osona, hi van assistir més de 100 persones majors de 60 anys interessades en adquirir coneixements científics en un marc universitari.

Durant més d’una hora el Dr. Guillem Bori va realitzar una exposició sobre diferents aspectes relacionats amb les pròtesis de maluc i genoll, com ara indicacions, beneficis i complicacions. Finalment els assistents van tenir l’oportunitat de plantejar diverses preguntes i dubtes sobre el tema.

L’Aula d’Extensió Universitària Gent Gran d’Osona compta amb el suport de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, l’Ajuntament de Vic i el Consell Comarcal d’Osona i el Departament de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya. Les conferències, impartides per professors de les diferents universitats de Catalunya i personalitats de prestigi, tenen lloc cada dimecres a les 18h.