El Dr. Guillem Bori, nou Professor Agregat a la Facultat de Medicina de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya

El passat 14 de Juny el Dr. Guillem Bori va obtenir la plaça de Professor Agregat en Traumatologia a la Facultat de Medicina de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) en funció dels seus mèrits de recerca i docència.

D’aquesta manera, el Dr. Guillem Bori s’incorpora com a PDI (Personal Docent i Investigador) a la Facultat de Medicina on impartirà docència en el Grau de Medicina. Concretament impartirà docència a l’assignatura: El sistema de suport i moviment. L’Aparell Locomotor, que s’iniciarà per primera vegada el curs 2021-2022 coincidint amb el desplegament del cinquè curs del Grau en Medicina a la Facultat de Medicina UVic-UCC.

La Facultat de Medicina de la UVic-UCC és una universitat situada a la Catalunya Central, amb un compromís ferm per l’ensenyament de qualitat, la recerca, la transferència, la innovació i la internacionalització. L’objectiu és que els seus alumnes adquireixin les competències necessàries per esdevenir metges i metgesses excel·lents i per això parteix d’un model pedagògic innovador que situa l’estudiant al centre de tot el procés de formació.